Boeken over acrylverf

Boeken over acrylverf

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Ga abstract, ontdek uw eigen talent - Rolina van Vliet

  BA06

  Kunstenares Rolina van Vliet nodigt u in Ga Abstract uit om te experimenteren met abstract schilderen en uw eigen creativiteit te ontwikkelen. Dit boek bevat de hoogtepunten van twee van Rolina's eerdere uitgaven: Abstract - Een bron van inspiratie en Abstract - Het spel met techniek en textuur. Vragen die worden behandeld zijn onder andere: Waar haal je als schilder je ideeën vandaan? Wat schildert u en hoe doet u dat? Ook zonder schilderervaring is het mogelijk de abstracte schildermethode onder de knie te krijgen! De foto's zorgen voor veel inspiratie om een eigen beeldtaal te creëren, en de studieopdrachten helpen technieken te leren beheersen en toe te passen in de praktijk.

  Prijs: € 25,95
  per stuk
 2. Acrylverf technieken - Mark Daniel Nelson

  BA02


  Inspirerend, toegankelijk en praktisch cursusboek voor het werken met acrylverf. Het vernieuwende aan dit boek is de opzet: bewust wordt gekozen voor kleine schilderprojecten (12 x 12 cm), die binnen een uur te maken zijn. Dit kan motiverend werken omdat er snel resultaat is. In elke les wordt nieuwe uitleg gegeven, bijvoorbeeld over kleurgebruik, het werken met licht en schaduw, contourstreken enzovoort. Het boek bevat daarnaast overzichtelijke technische informatie over materialen. Ook komen kleurtheorie en ontwerpprincipes kort aan de orde. Het boek bevat vijftig projecten met heldere uitleg en duidelijke illustraties. Een praktisch boek voor beginners. De auteur is beeldend kunstenaar en docent.

  Prijs: € 9,95
  per stuk
 3. Bloemen in acrylverf van A tot Z

  BA01


  Bloemen in acrylverf, is een onmisbare gids voor bloemschilders die met acrylverf werken. Er wordt getoond hoe 40 van de populairste bloemonderwerpen – van Acea tot Zinnia – het beste kunnen worden geschilderd. Alle technieken die u nodig hebt worden duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd, van het analyseren van de vorm en structuur van bloemen tot het mengen en mêleren van warme, stralende kleuren, het creëren van structuureffecten, en het toevoegen van hoogsels.

  Prijs: € 9,95
  per stuk
 4. Creatief schilderen met acryl - Wendy Jelbert

  BAA01


  In deze inspirerende uitgave op het gebied van schilderen met acrylverf toont Wendy Jelbert opnieuw aan de hand van stap-voor-stap-voorbeelden welke ongekende mogelijkheden het schilderen met deze verfsoort biedt. Daarnaast gaat zij uitgebreid in op het creëren van texturen met behulp van een gel of een pasta. Een waardevolle aanvulling op het eerder verschenen 'Schilderen met acrylverf'.

  Prijs: € 16,95
  per stuk