Boeken over manga

Boeken over manga

4 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. 1.000.000 mangafiguren

  MA04


  Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor tekenaars van mangaverhalen die een digitaal meesterwerkje willen leren maken. Op de bijbehorende cd-rom staat een groot aantal mangafiguren, van romantische figuren en tovenaars tot sciencefiction manga´s en losgeslagen robots. Je kunt de enorme reeks hoofden, bovenlichamen en onderlichamen op vele manieren met elkaar combineren, waardoor ze ook heel goed samengaan in je eigen mangacreaties. Zowel beginnende als ervaren mangatekenaars vinden hier handige hulpmiddelen, zodat een mangawereld in een handomdraai kan worden gecreëerd - zelfs als je niet kunt tekenen! Maak schitterende kleurenillustraties met behulp van de eenvoudige stap-voor-stapinstructies. Met de bijgeleverde cd-rom kun je meer dan duizend verschillende mangafiguren ontwerpen. De professionele tips en trucs helpen je om snel en gemakkelijk prachtige mangatekeningen op je computer te maken. Geschikt voor zowel Mac als Windows.

  Prijs: € 7,95
  per stuk
 2. Het complete manga werkboek meisjes + cd

  MA06


  Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor tekenaars van manga shoujo. Op de bijbehorende cd-rom vind je honderden hulpmiddelen om je ultieme mangaverhaal te schrijven. Het maken van een spannende manga is nog nooit zo makkelijk geweest. Met behulp van de eenvoudige stap-voor-stapinstructies ontdek je de technieken die de professionals gebruiken en de geheimen achter een goed mangaverhaal. In het boek leer je alles over verhalen vertellen, arceren, paginaindelingen en digitale mangatechnieken. De cd-rom bevat helden, schurken, ondersteunende personages, achtergronden, paginalay-outs, tekstballonnen, arceringen en bewegingslijnen. Je kunt er ontelbaar veel mangafiguren mee ontwerpen. Geschikt voor zowel Mac als Windows.

  Prijs: € 12,50
  per stuk
 3. Het manga werkboek

  MA07


  Dit handzame werkboek is de ideale mix van een schetsboek en een mangatekencursus in één. Het leert de lezer aan de hand van eenvoudige illustraties de eerste stappen als mangatekenaar te zetten. De instructies worden afgewisseld met blanco schets- en kalkpapier, zodat de lezer zelf de gedrukte illustraties kan natekenen of overtrekken.

  Prijs: € 6,95
  per stuk
 4. Het complete manga werkboek jongens - Yishan studio (+ CD-ROM)

  MA01
  Dit vrij grote werkboek start met een introductie op de geschiedenis van shonen manga (letterlijk: manga voor jongens). Het is opgebouwd uit drie delen. In deel een wordt ingegaan op digitale manga. Dit omvangrijke gedeelte geeft stap voor stap en met veel details uitleg in tekst en beeld over digitaal tekenen, alle benodigdheden, het gebruik van Photoshop, lay-out vormgeven, achtergronden bedenken en maken, personages ontwerpen, kleuren kiezen, arcering aanbrengen, tekstballonnen, enz. Kortom, aan de slag met het verhaal in circa twintig hoofdstukken. Deel twee geeft overzicht in de te kiezen personages, lay-out, tekstballonnen, bewegingslijnen en arcering, precies zoals te zien en te gebruiken via de cd-rom (geschikt voor Mac en Windows). Het boek kan gezien worden als instructie en als aanvulling op de cd-rom. Deel drie biedt inspiratie voor achtergronden en accessoires in het verhaal, maar is zeer beknopt qua inspiratie en uitleg. Het is een duidelijk te volgen lesboek, waarvoor wel enige ervaring in digitale tekenprogramma's nodig is. Er is ook een uitgave voor meisjes*, die qua indeling en opzet in grote lijnen overeenkomt. Vanaf ca. 14 jaar.
  Prijs: € 12,50
  per stuk