Schmincke restauratie middelen

Het schoonmaken c.q. restaureren van schilderijen en andere kunstobjecten is werk voor een professionele restaurateur. Wij ontraden U daarom deze restauratiemiddelen toe te passen als U niet op de hoogte bent van de eigenschappen van het materiaal en de invloed die dat kan hebben op het betreffende object. Wij adviseren U echter gaarne vrijblijvend, doch aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid bij eventuele schade.

Schmincke restauratie middelen

5 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Schmincke copaiva balsem

  50003

  Verweekmiddel voor troebele verf- en vernislagen. Zeer behoedzaam gebruiken.
   

  Prijs: € 12,60
  flacon 60 ml
 2. Schmincke reinigingspasta voor olieverf

  50018
  Kleurloze waspasta om oppervlaktevuil van een schilderij te verwijderen. Nabehandelen met terpentijnolie.
  Prijs: € 6,75
  tube 35 ml
 3. Schmincke vernisverwijderaar

  50060-60
  Oplosmiddel om oude vernislagen te verwijderen. Zeer voorzichtig toepassen om de onderliggende schildering niet aan te tasten. Uitsluitend toe te passen door een ervaren restaurateur.
  Prijs: € 10,50
  flacon 60 ml
 4. Schmincke Phoebus A restauratiemedium

  50069

  Reinigingsmiddel voor troebel geworden vernislagen. Nabehandelen met terpentijnolie. Zeer voorzichtig toepassen om de onderliggende schildering niet aan te tasten. Uitsluitend geschikt voor een ervaren restaurateur. Test vooraf op een neutrale ondergrond om te zien of dit product geschikt is voor uw toepassing.


   

  Prijs: € 10,50
  flacon 60 ml
 5. Schmincke vernisverwijderaar

  50060-200
  Oplosmiddel om oude vernislagen te verwijderen. Zeer voorzichtig toepassen om de onderliggende schildering niet aan te tasten. Uitsluitend te gebruiken door een ervaren restaurateur.
  Prijs: € 22,50
  flacon 200 ml