Liquitex textuurgels

Liquitex textuurgels

7 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Liquitex black lava - flacon 237 ml

  0007108

              

  Zwarte lave, een glasheldere gel doorspikkeld met zware deeltjes die verflagen een innovatieve dimensie geven. Levert bij vermenging met transparante, lichtdoorlatenden of parelmoerachtige kleuren bijzondere effecten op en kan worden gebruikt om in een schildere kleurwaarden donkerder te maken. Probeer eens om ermee over gedroogde acrylverf te schilderen voor extra effecten

  Prijs: € 16,30
  per stuk
 2. Liquitex Blended Fibers - flacon 237 ml

  0006708

              

  Gemengde-vezelsgel, een geweldig medium om geschilderde vormen extra textuur en volume te geven. Na droging ziet de dikke, ondoorschijnende gel eruit als een laag matglanzende flexibele vezels. Bij vermenging met verf houdt hij pieken en messtreken buitengewoon goed vast. Het effect lijkt soms op gescheurd textiel.

  Prijs: € 16,30
  per stuk
 3. Liquitex Ceramic Stucco - flacon 237 ml

  0006408
             

  Keramiek stuc, een dikke gel met een fijne textuur die, opgebracht met een paletmes, lijkt op het oppervlak van een italiaanse fresco. Een favoriet medium van veel kunstenaars. De gel droogt op tot een lichtgrijzen, matte stucwerktextuur en is een geweldig goed absorberende ondergrond voor gewassen tonen en glaceringen. Probeer eens over het droge oppervlak te schilderen met airbrush medium of teken er overheen met pastel of houtskool.
  Prijs: € 16,30
  per stuk
 4. Liquitex Glass Beads - flacon 237 ml

  0006908
                    

  Glasparel, een middelzware gel met glasheldere bolletjes erin, die opdroogt tot een halfglanzend oppervlak. Perfect voor een textuur die "bruist" en toch glas is en die bij vermenging met kleur een bijzonder effect kan geven. Gieten levert een flexibele, zacht glanzende verflaag voor allerlei toepassingen op. Doet het goed als ondergrond en kan worden gebruikt onder zowel acrylverf als olieverf.
  Prijs: € 16,30
  per stuk
 5. Liquitex Natural Sand - flacon 237 ml

  0006508

           

  Echt zand, een gel met een fijne structuur die opdroogt tot iets wat lijkt op strandzand. Meng hem met andere soorten gel om het gewenste oppervlak te krijgen. Een uitstekende keuzen om een onderschilderingn wat meer "grein" te geven.

  Prijs: € 16,30
  per stuk
 6. Liquitex Resin Sand - flacon 237 ml

  0006608
            

  Harszand, een dikke, grove gel die half-glanzend opdroogt met een textuur die lijkt op grof cement. Vermeng deze geld met Black Lava en Ceramic Stucco om een absorberend, granietachtig oppervlak te krijgen dat erg ontvankelijk is voor Soft Body verf.
  Prijs: € 16,30
  per stuk
 7. Liquitex White Opaque Flakes - flacon 237 ml

  0007308
             

  Witte dekkende schilfergel, een zware, grove geld met wiite schilfers van uiteenlopend formaat en vorm. In landschappen te gebruiken om blad te schilderen; meng hem daarvoor door dekkende verf of glaceer de gel als hij droog is. Het effect lijkt op sneeuwvlokken of kokosschaafsel.
  Prijs: € 16,30
  per stuk