Cobra spuitbussen reukarme vernis

Cobra slotvernissen in spuitbus zijn reukarm. Beschermt tegen veroudering van de verf, maar ook tegen stof en vuil. Geeft het schilderij een gelijkmatige glans. Hecht goed aan de onderliggende laag. Vergeelt en barst niet. Eventueel verwijderbaar. Leverbaar in mat, glans en zijdeglans.

Cobra spuitbussen reukarme vernis

3 Artikel(en)

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Cobra vernis mat

  95163103
  Cobra schilderijvernis mat in spuitbus is reukarm. Beschermt tegen veroudering van de verf, maar ook tegen stof en vuil. Geeft het schilderij een egaal mat uiterlijk. Hecht goed aan de onderliggende verflaag. Vergeelt en barst niet. Kan eventueel worden verwijderd.
  Prijs: € 14,50
  spuitbus 400 ml.
 2. Cobra vernis zijdeglans

  95163118
  Cobra schilderijvernis zijdeglans in spuitbus is reukarm. Beschermt tegen veroudering van de verf, maar ook tegen stof en vuil. Geeft het schilderij een gelijkmatige zijdeglans. Hecht goed aan de onderliggende verflaag. Vergeelt en barst niet. Kan eventueel worden verwijderd.
  Prijs: € 14,50
  spuitbus 400 ml.
 3. Cobra vernis glanzend

  95163102
  Cobra schilderijvernis glans in spuitbus is reukarm. Beschermt tegen veroudering van de verf, maar ook tegen stof en vuil. Geeft het schilderij een gelijkmatige glans. Hecht goed aan de onderliggende verflaag. Vergeelt en barst niet. Kan eventueel worden verwijderd.
  Prijs: € 14,50
  spuitbus 400 ml.